De 2-minutenregel voor Antifouling

Betreffende een zeilboot ofwel plezierjacht kun jouw heerlijk genieten aangaande een natuur. Let voor het onderhouden van je boot op een impact op het milieu.

Wij benutten cookies vanwege de oudste webwinkel oefening. Door deze webshop te gebruiken zal u akkoord betreffende toepassen hiervan Bekijk meer.

Een efficiã«nt werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling betreffende de nieuwste koper..

Ook als jouw harde aan zachte ofwel zachte aan harde antifouling aanbrengt kan zijn dit vereist teneinde dit aanvankelijk te voorzien aangaande een component hechtprimer. Let verder juist op ofwel de huidige antifouling niet op fundering over teflon kan zijn. Hier kan nauwelijks andere antifouling over worden aangebracht, ook ook niet betreffende een hechtprimer.

Via de 4 laag formule bespaard u bedrag, tijd en inspanning. Uitermate passend vanwege boten over staal, hout en polyester en kan tot 6 maanden wegens de tewaterlating aangebracht worden. Toepassen biociden veilig. Lees wegens gebruik aanvankelijk het etiket en de productinformatie.

Uiteindelijk slijt een zachte antifouling weg. Harde kan zijn desalniettemin poreus, de in de verf aanwezige biociden lossen langzaam op en voorkomt op die manier aangroei. Uiteindelijk blijft daar ons harde laag over. Dunne film antifouling is een harde laag. Na het aanbrengen laat het een dunne, harde en gladde film voor.

Eens per jaar afspuiten indien je jouw boot uit het drinkwater haalt, kan zijn dikwijls genoeg. Op varendoejesamen.nl/antifouling vind je ons overzicht betreffende merken (scroll tot onderen en kijk voor 'Tips').

Als een schip iedere keer betreffende de bakboordzijde naar de zon ligt afgemeerd in een haven zal de aangroei met bakboord en stuurboord verschillen. Vooral regelrecht tussen de waterlijn kan ons duidelijk verschil voorstelling. Heel wat valt hier niet met te doen, u kan hoogstens het schip teneinde en teneinde met een issue of betreffende de achterzijde in een box leggen en zo meteen en dan betreffende een borstel ofwel luiwagen de aangroei verminderen.

Staat dit vaargebied bekend teneinde hoofdhaar sterke aangroei door bijvoorbeeld hogere temperaturen ofwel heel wat zonlicht.

Maar het kan zijn bij een ieder bekend dat zodra een boot in dit water ligt deze aangroeit betreffende bijvoorbeeld algen, schaaldieren en zeepokken.

- Bekijk een sectie aan zekerheid en gezondheid op het etiket van het product, ook more info beschikbaar via onze technische advieslijn.

Daar is ons groot reeks aangroeiwerende verven op een markt, voor de veelheid met meerdere soorten boten. Dit is essentieel om dit geschikte soort te kiezen, geschikt vanwege je boot.

Na een inspectie kan de voorbehandeling beginnen. De behandeling is afhankelijk aangaande de conditie van de antifouling.

Dit aanbrengen over antifouling of het verwijderen aangaande antifouling betreffende de boot. Met sloepen tot omvangrijke zeiljachten, we beschikken over wegens iedere antifouling-opdracht de juiste specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *